دسر تمشک
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,141 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,141 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر تمشک
دسرها اغلب صورت مجلسی و شیک به مهمانی می دهند. محال است به یک مهمانی نسبتا مجلل دعوت شده باشید اما خبری از دسر نباشد. دسرها انواع مختلفی دارند و این بار ما طرز تهیه دسر تمشک را به عنوان یک دسر خوشمزه به شما پیشنهاد می کنیم. دسر تمشک یک دسر بسیار خوشمزه و زیبا است که با استفاده از ژله و خامه و میوه تازه تهیه می شود . در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر تمشک با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دسر تمشک
250 گرم
4 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشف غذاخوری
4 قاشف غذاخوری
مراحل آماده سازی دسر تمشک
1
ابتدا روی تمشک ها شکر بپاشید.
2
مربا ( یا مارمالاد یا ژله) را به 4 قاشق غذاخوری آب داغ اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
3
سپس آب سیب و آب لیمو را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
4
پس از سرد شدن، تمشک ها را اضافه کرده، مخلوط کرده و در کاسه های سرو تقسیم کنید.
5
آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
6
روی دسر را با خامه و تمشک تزئین کنید و سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر تمشک
تمشک