صفحه اصلی دستور غذا کیک گلابی شکلاتی

کیک گلابی شکلاتی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,114 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,114 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک گلابی شکلاتی

کیک گلابی شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گلابی شکلاتی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک گلابی شکلاتی

1 پاکت (۷۰ گرم)
1 عدد
4 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
130 گرم
یک بسته
یک بسته
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی کیک گلابی شکلاتی

1
فر را روی 170 درجه تنظیم کنید. بیش از نیمی از شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید و بقیه را رنده کنید. گلابی را پوست بگیرید و نازک برش دهید. مارگارین را آب کنید و بگذارید خنک شود.
2
قالب کیک را با ۱ قاشق غذاخوری مارگارین چرب کنید و ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت بپاشید.
3
1 قاشق غذاخوری شکر را رزرو کرده و بقیه را در یک کاسه قرار دهید.
4
مارگارین، شکلات خرد شده، آرد ذرت، آرد، بکینگ پودر، تخم مرغ، وانیل و کمی نمک را به شکر اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
5
مخلوطی که آماده کردید را در قالب کیک بریزید. برش های گلابی را روی آن قرار دهید و به آرامی فشار دهید.
6
روی آن 1 قاشق شکر بپاشید و در فر داغ به مدت 40 دقیقه بپزید.
7
وقتی خنک شد از قالب خارج کنید و شکلات رنده شده بپاشید. برش بزنید و سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک گلابی شکلاتی کیک گلابی شکلات