پای سیب

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,444 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,444 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پای سیب

شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی ها محبوب در سراسر جهان است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل طعم بسیار خوبی که دارد از معروف ترین شیرینی ها برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای سیب در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای پای سیب

3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک بسته
یک قاشق چایخوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک بسته
1 کاسه(متوسط)
1 کیلوگرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
200 گرم
1 قاشف غذاخوری

مراحل آماده سازی پای سیب

1
مارگارین را آب کنید و بگذارید خنک شود. وسط آرد را گود کنید و مارگارین، پودر قند، بکینگ پودر، وانیل، ماست و تخم مرغ را اضافه کنید.
2
به مدت 5 دقیقه با همزن مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید .
3
سیب ها را پوست بگیرید و رنده کنید. شکر ، کره و دارچین را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید و هم بزنید.
4
قالب تارت را کمی چرب کنید و تکه ای از خمیر را پهن کنید. روی آن را با مخلوط سیب بپوشانید و با خمیر دیگر بپوشانید.
5
در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
6
برش بزنید و گرم یا سرد سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پای سیب سیب