کیک خریزه
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,039 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,039 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک خربزه
کیک خربزه ،کیکی خاص با طعم متفاوت است که با رسپی های متفاوتی تهیه می شود . در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک خربزه با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای کیک خریزه
6 عدد
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 جام (معمولی)
2 قاشق سوپ خوری
یک بسته
3 برش (باریک)
یک بسته
یک بسته
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی کیک خریزه
1
ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. نیمی از شکر را با زرده تخم مرغ در یک کاسه بریزید.
2
کاسه را در یک قابلمه دیگر پر از آب جوش (روش بن ماری) قرار دهید. روی حرارت متوسط بپزید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود. آن را از روی حرارت بردارید و با همزن مخلوط کنید.
3
سفیده ها را در ظرفی جداگانه کاملا هم بزنید. باقیمانده شکر را اضافه کرده، مخلوط کرده و به زرده ها اضافه کنید.
4
آرد، نشاسته و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
5
قالب را چرب کرده و خمیری را که آماده کردید داخل قالب بریزید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
7
خامه فرم گرفته را با شیر هم بزنید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. برش های خربزه را به صورت مثلث های کوچک خرد کنید.
8
وقتی کیک اسفنجی خنک شد آن را از قالب خارج کرده و به صورت افقی از وسط نصف کنید. مخلوط خامه فرم گرفته را روی یکی از آنها بمالید و روی آن را با برش های خربزه بپوشانید.
9
کیک دوم را روی مواد گذاشته و باقیمانده مخلوط خامه را روی آن پخش کنید. با ورقه های خربزه باقی مانده تزئین کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
10
برش دهید و سرو کنید.نوش جان
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک خربزه
کیک
خریزه