صفحه اصلی دستور غذا پنکیک توت فرنگی

پنکیک توت فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,187 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,187 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پنکیک توت فرنگی

پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در تابه طبخ می شود و با میوه های مختلف، عسل، شکلات آب شده و مغزیجات متنوع تزیین و سرو می شود. پنکیک معمولی، به صورت دایره های مسطح تهیه می شود و از مواد دلخواه بین و روی آن استفاده می شود. این پنکیک ها مانند پنکیک های دیگر طبخ می شود و با خامه یا مارمالاد و شکلات سرو می شود. از آنجا که این پنکیک ها دارای توت فرنگی هستند می توان با خامه قنادی و توت فرنگی تازه تزیین و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک توت فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای پنکیک توت فرنگی

3 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 فنجان قهوه (کوچک)

مراحل آماده سازی پنکیک توت فرنگی

1
کره را آب کنید و بگذارید خنک شود. آرد، نمک، تخم مرغ و 1 لیوان شیر را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. وقتی مخلوط یکدستی به دست آمد، 2 فنجان شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
2
کره را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
3
تابه تفلون را کمی روغن بزنید و گرم کنید. چند قاشق از مخلوط را داخل تابه بریزید و بپزید. این کار را تا زمانی که مواد تمام شود تکرار کنید.
4
پودر خامه فرم گرفته را با 2 لیوان شیر سرد بزنید تا غلیظ شود. مربا را با 1 فنجان قهوه رقیق کنید.
5
پنکیک ها را لایه لایه در بشقاب سرو قرار دهید و بین آنها مربای توت فرنگی و خامه فرم گرفته بمالید.
6
کیک را به دلخواه با خامه فرم گرفته تزیین کرده و توت فرنگی های یخ زده را بچینید.
7
آن را در یخچال نگه دارید برش دهید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پنکیک توت فرنگی پنکیک توت فرنگی