صفحه اصلی دستور غذا سوپ ذرت و سیب زمینی

سوپ ذرت و سیب زمینی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,579 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,579 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی

سوپ ذرت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای سوپ ذرت و سیب زمینی

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
4 عدد (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سوپ ذرت و سیب زمینی

1
سیب زمینی ها را آب پز کنید، پوست بگیرید و رنده کنید.
2
پس از ریختن مارگارین در قابلمه و آب شدن آن، سیب زمینی های رنده شده را داخل آن بریزید و آرد را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
3
4 لیوان آب یا آب مرغ را به مخلوط حاصل اضافه کنید.
4
پس از افزودن نمک و فلفل، ذرت را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بجوشانید سپس حرارت را خاموش کنید.
5
در صورت تمایل، می توانید مقداری رشته فرنگی بو داده را به آن اضافه کنید. آماده سرو است.

توضیحات

یکی از اصلی‌ترین مزایای ذرت شیرین، فیبر بالای آن است. فیبر ذرت برای سلامتی مهم است زیرا به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و خطر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع 2 و سرطان روده را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، ذرت سرشار از ویتامین ب9، ب1، ث و همچنین، منیزیم، پتاسیم و فولات است و مزایای زیادی برای بدن دارد.

کنسروهای آماده ذرت راهی آسان و سریع برای افزودن ذرت‌ به انواع غذاها مخصوصا سوپ‌ها هستند. کنسروهای ذرت یک غذای آماده و سالم هستند که نیاز به پخت ندارند و به هر غذایی طعم فوق‌العاده می‌دهند. یکی از غذاهای محبوب که با ذرت تهیه می‌شود سوپ‌ است. سوپ ذرت به شکل‌های مختلف با انواع سبزیجات و مرغ تهیه می‌شود و یک پیش غذای عالی است.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ ذرت و سیب زمینی سوپ ذرت سیب زمینی