بورک برگ چعندر
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,508 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,508 کالری
8 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک برگ چعندر
یکی از غذاهای معروف ترکیهای که علاوه بر ترکیه در کشورهای کرواسی، مجارستان، آلبانی، بلغارستان و حتی دیگر کشورها تهیه و مورد توجه قرار گرفته است بورک میباشد. بورک به شیوههای گوناگونی همچون بورک رولی، بورک رژیمی، بورک حصیری و ... تهیه و طبخ میگردد. این غذا از خمیر نان و یا خمیر فیلو تهیه و داخل آن از مواد گوناگونی همچون سیب زمینی، پنیر، قارچ، اسفناج، گوشت، هویج و ... پر میشود. بورک بافتی برشته و در عین حال نرم دارد و بسیار خوش طعم و مقوی میباشد و انرژی لازم را برای فرد فراهم خواهد کرد. این غذا را در هر وعده غذایی میتوان تهیه نمود و بسته به زمان آن مواد داخلی آن تغییر پیدا خواهد کرد. طرز تهیه بورک بسیار آسان است و براحتی میتوانید آن را تهیه و در برنامه غذایی خود تغییرات دلچسبی را ایجاد نمایید. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک تنوری با ما همراه باشید .