صفحه اصلی دستور غذا بورک لوبیا

بورک لوبیا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,776 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,776 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورک لوبیا

ممکن است تا به حال اسم بورک را زیاد شنیده باشید ولی آن را در منزل درست نکرده باشید. این غذای خوشمزه مانند سمبوسه یک نوع غذای شکم‌پر است. بورک در اصل غذای سنتی ترکیه‌ای است و مانند آن را می‌توان در اکثر کشورهای آسیایی پیدا کرد. بورک را می‌توان با انواع سبزیجات، گوشت‌ها و پنیر درست کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک لوبیا با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای بورک لوبیا

1 عدد (متوسط)
دسته (نصف)
2 لیوان
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی بورک لوبیا

1
ابتدا لوبیاها را یک شب خیس کنید. روز بعد آب آن را عوض کرده و بپزید.
2
آن را با چنگال له کرده یا در غذاساز پوره کنید. پیاز و جعفری را ریز خرد کنید. نمک، فلفل سیاه، جعفری و پیاز را به پوره لوبیا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3
مارگارین را آب کرده و با شیر مخلوط کنید. سینی را چرب کرده و یک ورق خمیر را روی سینی پهن کنید تا لبه های آن آویزان شود. نصف خمیر را به قطعات کوچک برش بزنید و روی خمیر پخش کنید.
4
چند قاشق از مخلوط شیر را روی آن بریزید. سه لایه خمیر را به همین ترتیب روی هم بچینید سپس بدون ریختن مخلوط شیر،پوره لوبیا را روی خمیر پخش کنید.
5
سه ورقه باقیمانده خمیر را روی مخلوط گذاشته و مابین آن ها مخلوط شیر بمالید
6
لبه های لایه زیرین خمیر را که بیرون سینی آویزان است به سمت داخل تا بزنید. مخلوط شیر باقی مانده را روی بورک بمالید.
7
در فر از قبل گرم شده با دمای 130-150 درجه حدود 30 دقیقه بپزید. بورک را برش های مثلثی برش بزنید و داغ سرو کنید.

توضیحات

بورک یکی از آن غذاهای پرکاربردی است که می‌توان آن را در هر زمانی از روز و در هر مکانی میل کرد. بسیاری از نانوایی ها، در سراسر جهان، آن را برای صبحانه آماده می‌کنند! واقعاً مهم نیست که کدام نوع بورک ترکی را امتحان می‌کنید، در چه ساعتی از روز آن را می‌خورید یا از کجا تهیه می‌کنید. همه آنها خوشمزه هستند.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک لوبیا بورک