سمبوسه مرغ
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده3,718 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده3,718 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سمبوسه مرغ
سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه های بسیار محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه مرغ در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای سمبوسه مرغ
4 عدد
2 عدد
5 عدد
2 عدد
8 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سمبوسه مرغ
1
ابتدا پیازها را پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.
2
۲ قاشق مارگارین را در تابه ذوب کرده و گوشت مرغ ریز خرد شده را سرخ کنید. ۲ قاشق مارگارین را در قابلمه ذوب کرده و پیازها را سرخ کنید.
3
گوشت مرغ، گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید. بگذارید خنک شود.
4
۲ قاشق مارگارین را در تابه ذوب کرده و ۲ قاشق روغن به آن اضافه کنید. خمیر فیلو را با این مخلوط چرب کنید و روی هم بچینید و به صورت نوارهای پهن برش بزنید.
5
مخلوط مرغ را در انتهای نوارها پخش کنید و آنها را به شکل مثلث بپیچید. آنها را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید بچینید و با برس زرده تخم مرغ بمالید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه حدود 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. گرم یا سرد سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سمبوسه مرغ
سمبوسه
مرغ