سوپ مانتی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,359 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,359 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سوپ مانتی
سوپ مانتی یک سوپ سنتی در ترکیه است که در ماه رمضان برای عید فطر درست میشود. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوپ مانتی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای سوپ مانتی
8 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
مواد لازم برای تهیه خمیر
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد
150 گرم
1 عدد(کوچک)
دسته (نصف)
مراحل آماده سازی سوپ مانتی
1
آب را در یک قابلمه بجوشانید. خمیری که آماده کردید را در آب جوش بریزید و 10 دقیقه بجوشانید. عدس را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
2
مارگارین را در تابه آب کنید و رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید. پس از چند بار هم زدن آن را به سوپ اضافه کنید. از روی حرارت برداشته و بعد از تزیین با نعنا داغ سرو کنید.
طرز تهیه خمیر
1
آرد، تخم مرغ، نصف لیوان آب و نمک را با هم مخلوط کرده و خمیر سفتی تهیه کنید. روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
2
گوشت چرخ کرده، جعفری و پیاز رنده شده را در ظرفی ورز دهید.
3
از خمیر استراحت داده شده، تکه های مربع یک سانتی متری برش دهید. یک قاشق از مخلوط گوشت چرخ کرده را روی خمیر قرار دهید و آن را ببندید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ مانتی
سوپ
مانتی