سوپ عدس

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,165 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,165 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ عدس

سوپ عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود و به همین دلیل در هر کدام از شهرهای کشور یک دستور خاص و منحصربفرد دارد. سوپ عدس را می توانیم به سلیقه خود با انواع عدس های سبز، زرد و قرمز درست کنیم که سلیقه ای می باشد. این سوپ خوشمزه برای تقویت بدن و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است و می توانیم در فصول سرد سال مثل پاییز و زمستان این سوپ خوشمزه را درست کنیم. البته این سوپ خوشمزه را می توانیم به عنوان یک پیش غذای مجلسی برای مهمانی نیز درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای سوپ عدس

1 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
6 عدد
2 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سوپ عدس

1
ابتدا عدس ها را بشویید و در آبکش بریزید.
2
پیاز را ریز خرد کنید. مارگارین را در قابلمه ذوب کرده و به ترتیب پیاز، گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
3
عدس، آب و نمک را اضافه کنید و 25 تا 30 دقیقه بپزید.
4
سیر را خرد کرده سپس سرکه، روغن، سیر، نعناع و پودر فلفل را مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید.
5
سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ عدس سوپ عدس