صفحه اصلی دستور غذا بورک کنگر فرنگی

بورک کنگر فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,640 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,640 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورک کنگر فرنگی

بورک یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در کشور ترکیه است. این غذا از جمله غذاهای اصلی و سنتی این کشور به شمار می‌آید. بورک یک نوع پیراشکی است که از خمیر نان و روکش های مختلفی تهیه می‌شود. معمولا بورک ها با پنیر، گوشت چرخ کرده، مرغ، پیاز، اسفناج، سبزیجات و سایر مواد مغذی پر می‌شوند.

برای تهیه بورک، ابتدا باید خمیر نان مخصوص را تهیه کرد. این خمیر معمولا از آرد گندم، روغن، آب و نمک درست می‌شود. خمیر را به صورت ورقه‌های نازک در می‌آورند و آن را به شکل دلخواه برش می‌زنند. از خمیر یوفکا آماده نیز می‌توان برای تهیه بورک استفاده کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک کنگر فرنگی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای بورک کنگر فرنگی

4 عدد (متوسط)
1 جام (معمولی)
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
5 قاشق سوپ خوری
4 شاخه
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی بورک کنگر فرنگی

1
ابتدا آرد را روی سطح صاف بریزید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. روی یکی از آنها را با دستمال بپوشانید و بگذارید استراحت کند. یکی دیگر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و در قالب چرب و آردپاشی شده پهن کنید و روی آن را بپوشانید.
2
جعفری را خرد کنید. ژامبون را مکعبی خرد کنید. کنگرها را تمیز کرده و به قطعات کوچک خرد کنید. هسته های زیتون را جدا کرده و ورقه ای برش دهید.
3
پیاز را خرد کرده و در 3 قاشق روغن تفت دهید. کنگر فرنگی، جعفری، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید و مرتب هم بزنید و بگذارید خنک شود.
4
ژامبون، سپس مخلوط کنگر فرنگی، زیتون، پنیر و جعفری را روی خمیر در قالب قرار دهید و مواد از لبه ها 1 سانتی متر فاصله بگیرد.
5
لبه های خمیر را خیس کنید. مقدار کمی از خمیر باقیمانده را برای تزئین نگه دارید. قطعه بزرگ را به اندازه قالب باز کرده و در قالب روی مواد پهن کنید
6
زرده تخم مرغ را با 2 قاشق روغن مخلوط کرده و روی بورک پخش کنید. روی بورک را با ایجاد اشکال مختلف با تکه های کوچک خمیر تزئین کنید.
7
زیره سیاه بپاشید و در فر با دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. برش بزنید و گرم سرو کنید.

توضیحات

از کنگر فرنگی برای درمان نفخ معده، تقویت کبد، دفع سنگ صفرا، تقویت قوای جنسی، کمک به هضم غذا، دفع سموم بدن، درمان رماتیسم، سرگیجه، زخم‌های ریه و روده، کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون، از بین بردن زنگ زدن گوش، دفع سلول‌های چربی در کبد، درمان اسم، درمان نقرس، درمان آب آوردن شکم، بیماری‌های پوستی مانند اگزما، جلوگیری از ریزش مو، درمان یبوست، تقویت بدن زنان باردار و درمان خارش پوست استفاده می‌شود. خواص درمانی گیاه بذر کنگر فرنگی حتی به این موارد محدود نشده و باز خاصیت‌های درمانی دیگری نیز برای آن قابل تصور است. برگ‌های این گیاه دارای مقادیری از ویتامین‌های گروه ب و ث، پروتئین‌ها، آهن، فسفر، پتاسیم، سدیم و کلسیم هستند و در تهیه انواع سالاد و آش می‌توان از آنها استفاده کرد.

از عصاره آن برای کاهش تعرق بدن استفاده می‌شود. مصرف این سبزی در آش نیز باعث افزایش انرژی بدن، تقویت قوای جنسی و سلامتی بدن خواهد شد. برای کسانی که به دیابت نوع اول مبتلا هستند نیز مصرف کنگر فرنگی می‌توان خاصیت‌های درمانی داشته باشد. حتی از این گیاه برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نیز استفاده می‌شود. خانم‌هایی که قصد بارداری دارند با مصرف این سبزی می‌توانند قوای جسمانی خود را افزایش داده و برای بارداری آماده شوند.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک کنگر فرنگی بورک کنگر فرنگی