کراکت مرغ کنجدی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,611 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,611 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کراکت مرغ کنجدی
برای درست کردن غذاهای جدید و متنوع احتیاج چندانی به مواد اولیه خاص و خارق العاده نداریم، گاهی میتوان با چیزهایی که در دسترس داریم غذای خوشمزه و سریع تهیه کنیم. کراکت مرغ یکی از همین غذاهاست که میتوانید به سادگی در منزل درست کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه کراکت مرغ کنجدی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای کراکت مرغ کنجدی
400 گرم
3 عدد
2 عدد
2 عدد(کوچک)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
4 قاشف غذاخوری
4 قاشق سوپ خوری
4 قاشق دسر (5 گرم)
1 جام (معمولی)
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کراکت مرغ کنجدی
1
ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده سپس پیازچه ها را ریز خرد کنید. مرغ، پیازچه، تخم مرغ، زنجبیل، زیره، نمک و فلفل را در غذاساز چرخ کنید.
2
از این مخلوط تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با غلتاندن به آرامی در دست ها آن ها را صاف کنید. سفیده ها را با همزن خوب مخلوط کنید.
3
در ظرفی جداگانه آرد سوخاری، کنجد و گردو را با هم مخلوط کنید. کراکت هایی که آماده کرده اید را ابتدا با سفیده تخم مرغ زده شده و سپس در مخلوط آرد سوخاری بپوشانید.
4
روغن را در قابلمه گرم کنید. کراکت ها را یکی یکی داخل روغن بریزید و سرخ کنید. آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن را جذب شود.
5
با برگ جعفری تزئین کرده و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کراکت مرغ کنجدی
کراکت مرغ
کراکت
مرغ