کیک لیمویی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,032 کالری
12 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,032 کالری
12 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک لیمویی
کیک لیمویی یکی از کیک های خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد و امروزه پخت این کیک نه تنها در فرانسه بلکه در بسیاری از کشورها از جمله ایران رواج یافته است. شاید در وهله اول فکر کنید کیک لیمو احتمالا طعم و مزه ترشی دارد اما در حقیقت این طور نیست و باید طعم بی نظیر این کیک را حتی برای یکبار هم که شده امتحان کنید.با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک لیمویی را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز برای کیک لیمویی
4 عدد
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد
2 قاشف غذاخوری
5 قاشق سوپ خوری
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته
1 بسته
1 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی کیک لیمویی
1
تخم مرغ و شکر را با همزن خوب هم بزنید
2
شیر، روغن و آبلیمو را به ترتیب اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
3
سپس آرد الک شده، بکینگ پودر، وانیل و پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
4
مخلوط را در قالب چرب شده بریزید و با کاردک آن را صاف کنید تا یکدست شود.
5
و در آخر در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
توضیحات
لیمو ترش یکی از میوههای خوشمزه و پرخاصیتی است که طرفداران زیادی هم دارد. شاید برایتان عجیب باشد که در بسیاری از کشورهای دنیا از این میوه برای درست کردن کیک لیمو استفاده میشود. برخلاف تصور، این کیک طعم ترش ندارد و فقط اسانسی از لیمو را تداعی میکند.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک
لیمو
کیک لیمویی