تارت سیب

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,349 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,349 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه تارت سیب

برای تهیه تارت سیب می‌توان از انواع مواد غذایی و افزودنی‌ها استفاده نمود. ترکیب سیب با دارچین و گردو طعم بسیار عالی و لذیذی ایجاد خواهد کرد. تارت سیب انتخابی بسیار عالی برای پذیرایی از دوستان و خانواده در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به‌شمار خواهد رفت. از تارت می‌توان بدون اضافه کردن شکر به‌عنوان پیش‌غذا نیز استفاده نمود. این شیرینی اصالتاً به کشور فرانسه تعلق داشته و به دلیل سادگی پخت و خوشمزگی، کم کم در سراسر جهان به محبوبیت رسید. تارت سیب از خمیر و سیب تهیه خواهد شد. خمیر تارت را می‌توان در خانه تهیه نمود و یا از خمیرهای آماده هزارلا استفاده کرد. تارت سیب یکی از محبوب و معروف‌ترین تارت‌های سراسر جهان است که بسیار لذیذ بوده و ظاهر فریبنده‌ای دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه تازت سیب با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای تارت سیب

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
10 قاشق سوپ خوری
2 قاشف غذاخوری
1 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
10 عدد(کوچک)
4 قاشق سوپ خوری
1 عدد

مراحل آماده سازی تارت سیب

1
سیب ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و قسمت های هسته آن را جدا کنید . برای جلوگیری از تیره شدن آن ها، آب لیمو را روی آن ها بمالید.
2
آرد را با کمی نمک مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید. 2 قاشق غذاخوری کره ، زرده تخم مرغ، بکینگ پودر، آب و پودر قند را اضافه کنید. ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.
3
خمیر را به شکل توپ در آورید. آن را با فویل استرچ بپیچید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید. آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید کمی در دمای اتاق بماند.
4
6 قاشق غذاخوری کره و شکر را روی حرارت ملایم بپزید تا کاراملی شود و قهوه ای رنگ شود. 2 قاشق چایخوری آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. سیب ها را اضافه کنید و کارامل را با قاشق روی سیب ها بریزید سپس حدود 5 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید تا سس غلیظ شود.
5
سیب ها را در قالبی به قطر 24 سانتی متر بچینید. خمیری را که آماده کردید روی آن بریزید. آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند، سپس آن را با برگرداندن در ظرف سرو از قالب خارج کنید. نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
تارت سیب تارت سیب