حلوای آجیل
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,698 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,698 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای حلوای آجیل
1 بسته
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
50 گرم
50 گرم
2 قاشف غذاخوری
50 گرم
مراحل آماده سازی حلوای آجیل
1
مارگارین را در قابلمه ذوب کرده و آرد را اضافه کنید. مدام تفت دهید تا صورتی رنگ شود .
2
شکر و آب را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید تا شکر حل شود. وقتی آرد صورتی شد آب شکر را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید.
3
درب ظرف را ببندید و چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. وقتی آب جذب شد آن را از روی حرارت بردارید و روی آن را با دستمال کاغذی بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
4
فندق، گردو، دارچین و کشمش را در ظرفی با هم مخلوط کنید. حلوا را با قاشق شکل دهید و مقداری مخلوط فندق را وسط آن بریزید و اطراف آن را با حلوا بپوشانید.
5
این کار را تا زمانی که مواد تمام شود تکرار کنید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
حلوای آجیل
حلوا