شیر برنج

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,408 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,408 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج یکی از محبوب‌ترین خوراک‌ها در کشور ایران شمرده می‌شود . شیر برنج یک گزینه مناسب برای ماه مبارک رمضان می باشد و شما می‌توانید با استفاده از مواد اولیه مورد نیاز، شیر برنج درست کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه شیر برنج با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای شیر برنج

8 لیوان
2 جام (معمولی)
3 لیوان
300 گرم
1 لیوان
1 قاشف غذاخوری
2 قاشق دسر (5 گرم)
200 گرم

مراحل آماده سازی شیر برنج

1
ابتدا برنج را بشویید و در قابلمه بریزید. 3 فنجان آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا آب جذب برنج شود.
2
در قابلمه ای دیگر شیر، آدامس کوبیده شده و نمک را با هم مخلوط کنید. برنج پخته شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا غلیظ شود. مخلوط را در سینی بزرگی بریزید و بگذارید بماند تا کاملا خنک شود.
3
شکر ، 1 لیوان آب و 1 قاشق چایخوری آبلیمو را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​هم بزنید تا شکر حل شود. آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا به قوام برسد سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
4
شربت سرد را روی برنج سرد بریزید. برنج را بعد از تزئین با دارچین و یک تکه خامه سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
شیر برنج شیر برنج