دسر به

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

6,083 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

6,083 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر به

دسر به یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه ترکیه‌ای است که عطر و طعم بی‌نظیری دارد و معمولا در فصل پاییز و با رسپی‌های مختلفی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله روش پخت و طرز تهیه دسر به در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای دسر به

4 عدد (بزرگ)
2 عدد (متوسط)
10 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
100 گرم
1 قاشق شکر خوری
150 گرم
نصف
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی دسر به

1
پوست به را بگیرید و از وسط نصف کرده و هسته آن را جدا کنید. 10 لیوان آب و 4 لیوان شکر را در قابلمه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
2
به ها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. به های پخته شده را با آبکش خارج کرده و در سینی فر قرار دهید.
3
گلابی ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک خرد کنید. کشمش ، 1 فنجان شکر و دارچین را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید.
4
مخلوطی را که آماده کردید وسط به ها پر کنید. در فر با حرارت متوسط ​​بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
5
وقتی خنک شد با خامه و دانه های انار و پسته سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر به به