صفحه اصلی دستور غذا باقلوای توت فرنگی

باقلوای توت فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,275 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,275 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه باقلوای توت فرنگی

باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. خمیر باقلوا باید خیلی نازک باشد که موقع پخت حالت خشک و شکننده به خود بگیرد. این شیرینی جزو شیرینی های شهد دار است که می توان برای افطار ماه مبارک رمضان آن را تهیه و سرو نمود. در ادامه با آموزش طرز تهیه باقلوای توت فرنگی با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای باقلوای توت فرنگی

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
0 جام (معمولی)
200 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
200 گرم
6 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه شربت

4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نصف (متوسط)

مراحل آماده سازی باقلوای توت فرنگی

1
وسط آرد را کمی گود کنید. تخم مرغ، نمک و آب را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه بماند.
2
خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید و روی آن ها را نشاسته بپاشید و آن را به شکل یک ورقه بسیار نازک باز کنید.
3
از هر ورق خمیر مربع هایی به ضلع 6 سانتی متر برش دهید. 8 عدد از این مربع ها را روی هم قرار دهید. گروه های 8 تایی را به همین ترتیب آماده کنید تا مواد تمام شود.
4
توت فرنگی ها را له کنید . وسط هر گروهی که آماده کردید 1 قاشق غذاخوری پوره توت فرنگی اضافه کنید و گوشه های آن را مانند راویولی در بالا به هم وصل کنید و در سینی چرب شده قرار دهید.
5
کره آب شده را روی باقلوا بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا طلایی شود.
طرز تهیه شربت
1
شکر و آب را در قابلمه بجوشانید. آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. روی باقلوایی که از فر بیرون آوردید شربت سرد بریزید. وقتی شربت کاملا جذب شد با خامه و پسته تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
باقلوای توت فرنگی باقلوا توت فرنگی