پاستای بروکلی و میگو
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده447 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده447 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پاستای بروکلی و میگو
پاستا یکی از غذاهای محبوبی است که تقریبا همه دوست دارند. در این دستور پخت می خواهیم شما را با نوع جدیدی از این غذا آشنا کنیم که شاید قبلا تجربه اش نکرده اید. پاستا به همراه میگو و بروکلی. تنها یک نگاه به مواد تشکیل دهنده این پاستا نشان می دهد که چه غذای سالمی است. پاستا خود حاوی کربوهیدرات است ( اگر پاستا سبوس دارد باشد که چه بهتر ) میگو حاوی پروتئین بسیار بالایی است و بروکلی نیز منبع فیبر است. دیگر نمی خواهیم درباره میزان مواد مغذی که در این دستور پخت وجود دارد صحبت کنیم چون بحث طولانی می شود. امیدوارم این پاستا ساده و خوشمزه را دوست داشته باشید. در ادامه با آموزش طرز تهیه پاستای بروکلی و میگو با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای پاستای بروکلی و میگو
یک بسته
300 گرم
150 گرم
4 عدد
2 عدد
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی پاستای بروکلی و میگو
1
کلم بروکلی ها را بشویید و گلچه ها را جدا کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک خرد کنید. پیازچه ها را ریز خرد کنید.
2
یک قابلمه را با آب نمک پر کنید و بگذارید بجوشد. سیب زمینی ها را اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید سپس بروکلی و پاستا را اضافه کنید و بجوشانید.
3
در قابلمه ای جداگانه کره را آب کرده و پیازچه را تفت دهید. میگوها را اضافه کنید و به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید.
4
پاستا ، بروکلی و سیب زمینی را آبکش کرده و به میگو اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و مخلوط کنید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پاستای بروکلی و میگو
پاستا
کلم بروکلی
میگو