صفحه اصلی دستور غذا سیب زمینی ترد

سیب زمینی ترد

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,832 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,832 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سیب زمینی ترد

سیب زمینی سرخ کرده یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه می باشد که در کنار غذاهای فست فودی مانند پیتزا و ساندویچ سرو می شود و برای آموزش تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد خانگی با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای سیب زمینی ترد

5 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
2 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سیب زمینی ترد

1
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای یا خلالی برش دهید.
2
همه مواد را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
3
مواد را روی سینی که با کاغذ پخت پوشانده اید، قرار دهید.
4
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.

توضیحات

توجه داشته باشید بهترین روغن برای سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است اما اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید
حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود
برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید

نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سیب زمینی سیب زمینی ترد