سوپ عدس و سیب
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,517 کالری
5 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
70 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,517 کالری
5 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
70 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سوپ عدس و سیب
سوپ عدس وسیب یک غذای گرم و خوشمزه است که طعم های شیرین و خوش طعم را با هم ترکیب می کند. این سوپ اغلب با ادویه هایی مانند کاری، زنجبیل یا دارچین چاشنی می شود و یک وعده غذایی سیر کننده و مغذی برای هر زمان از سال ایجاد می کند. اغلب به صورت گرم سرو می شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوپ عدس وسیب با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای سوپ عدس و سیب
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد
4 عدد
1 عدد
2 عدد
1 برگ
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 شاخه
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سوپ عدس و سیب
1
عدس ها را یک شب خیس کنید. آب آن را عوض کرده و کمی بجوشانید. هویج را رنده کنید و پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.
2
روغن زیتون را در تابه داغ کنید و پیاز را سرخ کنید. عدس آبکش شده و هویج رنده شده را اضافه کنید.
3
گوجه فرنگی ها را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت مکعب خرد کنید. آن را به همراه آب گوشت به عدس اضافه کنید. نمک و برگ بو را اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت متوسط بپزد (تقریبا 1 ساعت).
4
سیب ها را پوست بگیرید و برش دهید. دانه ها را برداشته و ریز خرد کنید. 10 دقیقه قبل از اینکه آن را از روی حرارت بردارید، سیب و آرد سبوس را اضافه کنید و مخلوط کنید. بین کاسه های سرو تقسیم کنید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ عدس و سیب
سوپ
عدس
سیب