نان آلویی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,240 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,240 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه نان آلویی

نان آلویی یک نان سنتی و خوشمزه است که با طعم شیرین و عطر دلپذیر آلو، تجربه‌ای متفاوت از نان را ارائه می‌دهد. این نان معمولاً با آلوهای خشک یا تازه تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده یا بخشی از صبحانه و عصرانه میل شود. بافت نرم و طعم مطبوع آن، نان آلویی را به یک انتخاب محبوب در بین دوستداران نان تبدیل کرده است. همچنین، این نان در برخی مناطق به عنوان نان محلی شناخته می‌شود و در مناسبت‌های خاص نیز پخته می‌شود.در ادامه با آموزش طرز تهیه نان آلویی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای نان آلویی

3 جام (معمولی)
6 قاشق سوپ خوری
100 گرم
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 جام (معمولی)
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
3 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی نان آلویی

1
کشمش را در آب خیس کنید تا نرم شود ،سپس آبکش کنید. ۱ عدد تخم مرغ، ۱ عدد زرده و ۳ قاشق غذاخوری شکر را با همزن بزنید. نشاسته ذرت و 1.5 فنجان شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
2
آن را در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید و بادام آسیاب شده و کشمش را اضافه کنید. خامه ای که آماده کرده اید را در ظرفی بریزید و پودر قند بپاشید و بگذارید خنک شود.
3
مخمر را در نصف لیوان شیر گرم حل کنید. 2 فنجان آرد را روی سطحی بریزید و وسط آن را کمی گود کنید.نمک و خمیر مایه را اضافه کنید و ورز دهید.
4
در صورت لزوم می توانید شیر گرم یا آرد اضافه کنید. خمیر را به شکل گلوله درآورده و روی آن را آرد بپاشید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید ور بیاید.
5
1 تخم مرغ و 1 زرده تخم مرغ را با نصف لیوان شیر گرم بزنید. کره، مخلوط تخم مرغ و نیمی از شکر باقیمانده را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید.
6
آرد باقی مانده را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی تهیه کنید. روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند.
7
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. خمیر را با وردنه کمی بزرگتر از قالب باز کنید و در یک ظرف چرب شده و آردپاشی شده پهن کنید و اضافه آن را از لبه ها آویزان کنید.
8
خامه ای که آماده کردید را روی آن بریزید. آلوهای نصف شده را بچینید و کمی فشار دهید.
9
بادام های پوست کنده را بپاشید. خمیر آویزان را به سمت داخل تا کنید و باقی مانده زرده تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید. پودر قند باقی مانده را بپاشید و به مدت 30-35 دقیقه در فر قرار دهید. از قالب خارج کنید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
نان آلویی نان آلو