صفحه اصلی دستور غذا پاستا با سس قارچ و میوه کاج

پاستا با سس قارچ و میوه کاج

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

799 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

799 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و میوه کاج

پاستا با سس قارچ و میوه کاج یک غذای خوشمزه و متفاوت است که طعم دلچسبی از ترکیب قارچ‌های تفت داده شده، میوه کاج بو داده و سس خامه‌ای را ارائه می‌دهد. این غذا هم ساده و سریع آماده می‌شود و هم می‌تواند یک گزینه شیک و مجلسی برای مهمانی‌ها باشد. عطر و طعم بی‌نظیر قارچ و میوه کاج، این پاستا را به یک غذای خاص و به یاد ماندنی تبدیل می‌کند. برای تهیه این غذا، معمولاً از پاستا لینگوئینی یا فتوچینی استفاده می‌شود، اما می‌توان از انواع دیگر پاستا نیز بهره برد. در ادامه با آموزش طرز تهیه پاستا با سس قارچ و میوه کاج با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای پاستا با سس قارچ و میوه کاج

4 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
250 گرم
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
5 عدد
3 قاشق چای خوری
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی پاستا با سس قارچ و میوه کاج

1
قارچ ها را بشویید و درشت خرد کنید. روغن زیتون را در تابه داغ کنید و پیاز را سرخ کنید. هویج ریز خرد شده، سیر له شده، جعفری و برگ بو خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. 10 دقیقه با درب بسته بپزید.
2
قارچ ها را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. 2-3 تفت دهید. گوجه فرنگی خرد شده و آب مرغ را اضافه کنید و با درب نیمه بسته به مدت 10 دقیقه بپزید .
3
درب ظرف را باز کرده و روی حرارت زیاد به پخت ادامه دهید تا سس غلیظ شود.
4
میوه کاج را با کمی روغن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و مخلوط کنید.
5
پاستا را در آب نمک بجوشانید و آبکش کنید. سس قارچ را روی پاستا بریزید و پنیر چدار بپاشید و داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پاستا با سس قارچ و میوه کاج پاستا پاستا با سس قارچ