صفحه اصلی دستور غذا پاستا با سس به

پاستا با سس به

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

672 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

672 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پاستا با سس به

پاستا با سس به یک غذای خوشمزه و خاص است. سس به یک سس خوشمزه و محبوب است که معمولاً با افزودن ادویه‌هایی مانند پونه کوهی، فلفل، و نمک تهیه می‌شود. پاستا را می‌توان به روش‌های مختلفی، مانند پاستا با سس بشامل، پاستا با سس قارچ و پنیر، یا پاستا با سس پستو، تهیه کرد. برای تهیه پاستا با سس به، ابتدا پاستا را در آب جوش پخته و سپس با سس به مخلوط کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه پاستا با سس به با ما همراه باشید .

 

مواد مورد نیاز برای پاستا با سس به

1 عدد (متوسط)
250 گرم
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی پاستا با سس به

1
پاستا را در آب نمک بجوشانید و آبکش کنید.
2
به را رنده کرده و در تابه کوچکی بریزید.
3
2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
4
وقتی به پخت، روغن و کچاپ را اضافه کنید و مخلوط کنید.
5
پاستا را در ظرفی بریزید و با سس به که تهیه کرده اید مخلوط کنید.
6
روی آن مرزنجوش بپاشید و داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پاستا با سس به پاستا