وافل یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب در سرتاسر جهان است. این شیرینی معمولا با قالبهای پنجرهای پخته شده و در بیشتر موارد آن را با عسل، شکلات،خامه، بستنی یا میوه سرو میکنند. این شیرینی محبوب در اندازه، شکل، طعم و طرز تهیه در کشورهای مختلف دارای تفاوتهایی ست. تاریخچه پخت وافل به هزاران سال قبل باز میگردد. از همان دوران روم و یونان باستان مردم از دو صفحهی فلزی که درون آن خمیر را قرار میدادند برای پخت وافل استفاده میکردند تا به امروز که انواع دستگاههای متفاوت برای این کار وجود دارد. اگر شما نیز به پخت و تهیه وافل علاقمند هستید با ما همراه باشید تا با طرز تهیه وافل در تابه را آموزش دهیم.
وافل
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,531 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,531 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه وافل
مواد مورد نیاز برای وافل
2 عدد (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
1 نوک چاقو
1 بسته
1 بسته
150 بسته
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی وافل
1
ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.
2
سپس شیر، روغن، وانیل، نمک، بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
3
در آخر دارچین را اضافه کنید و برای آخرین بار هم بزنید.
4
ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و آن را گرم کنید.
5
1 پیمانه از خمیر وافل را داخل تابه بریزید و با کاردک یا چاقو صاف کنید و روی حرارت کم بپزید.
6
پس از یکدست شدن خمیر، وافل را زیر و رو کنید و اجازه دهید قسمت پایینی هم بپزد.
7
وافل خود را در بشقاب سرو قرار دهید، می توانید روی آن را با شکلات و میوه بپوشانید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
وافل