کیک پنیر و میوه
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,241 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,241 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک پنیر و میوه
کیک پنیر و میوه، یک دسر محبوب و تازهمزه است که ترکیبی از لطافت و شیرینی خامهای از پنیر و طعم طبیعی و شیرین میوهها را دارد. طعمهای مختلف میوهها مانند توتفرنگی، آلبالو، موز و انار باعث ایجاد تنوع و جذابیت در این دسر میشود. این کیک هم برای مهمانیها و هم برای استفاده روزمره گزینهای سبک و خوشطعم است که مهمانان را مجذوب خود میکند. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک پنیر و میوه با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای کیک پنیر و میوه
2 عدد (متوسط)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
125 گرم
نصف لیوان آب خوری
1 بسته
10 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی کیک پنیر و میوه
1
تخم مرغ و شیر و شکر را با مارگارین آب شده با همزن بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
2
پنیر، آلبالو و انجیر ریز خرد شده را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
3
مخلوط را در قالب چرب شده بریزید و در فر 150 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
4
با برش های انجیر تزیین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک پنیر و میوه
کیک
پنیر
میوه