آلبالو

کالری آلبالو چقدر است؟
آلبالو که برای تهیه آب آلبالو ترش استفاده میشود، به دلیل دارا بودن آنتوسیانینهای بالا، دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد دیابتی، ضد التهابی و ضد چاقی قوی است. در حالی که فواید آلبالو بسیار زیاد است، طعم تند ترش آن باعث میشود افراد از خوردن آن به صورت مجزا به عنوان یک میوه خودداری کنند. با این حال، این میوه فصلی ریز و قرمز روشن برای تهیه کیکهای خوشمزه، کرامبل، مربا، شربت و کمپوت و حتی در غذای خوشمزهای مثل آلبالو پلو استفاده میشود. پس خوب است برای بهرهمندی از خواص آلبالو این میوه را در برنامه غذایی خود قرار دهید.آلبالو که به نام گیلاس ترش هم شناخته میشود، میوه یک درخت کوچکبومی اروپا است که اکنون در سراسر جهان رشد میکند. فصل برداشت آلبالو کوتاه است و به همین دلیل اغلب در قفسههای مغازهها به جای تازه، منجمدش در فصلهای دیگر یافت میشوند که تقریبا این نوع آلبالو هم خواص آلبالوی تازه را دارد.آلبالو منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است.آلبالو همچنین سرشار از آنتی اکسیدانها به ویژه آنتوسیانین است که رنگ قرمز روشن آن را به آن میبخشد. مطالعات نشان دادهاند که آلبالو به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی که دارد ممکن است اثرات ضد التهابی، ضد سرطانی و محافظ قلب داشته باشد. علاوه بر این، آلبالو کم کالری و سرشار از فیبر است که آن را به یک رژیم غذایی متعادل تبدیل میکند
کالری 100 گرم آلبالو 61 کالری است
خواص آلبالو
کاهش التهاب
حمایت از سلامت قلب
بهبود خواب
کاهش درد عضلات
بهبود سلامت مغز و جلوگیری از زوال شناختی
کاهش خطر سکته مغزی
حمایت از سلامت روده
بهبود بینایی
درمان سرماخوردگی
کنترل وزن
پیشگیری و درمان نقرس
آلبالو

جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری آلبالو چقدر است؟
آلبالو که برای تهیه آب آلبالو ترش استفاده میشود، به دلیل دارا بودن آنتوسیانینهای بالا، دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد دیابتی، ضد التهابی و ضد چاقی قوی است. در حالی که فواید آلبالو بسیار زیاد است، طعم تند ترش آن باعث میشود افراد از خوردن آن به صورت مجزا به عنوان یک میوه خودداری کنند. با این حال، این میوه فصلی ریز و قرمز روشن برای تهیه کیکهای خوشمزه، کرامبل، مربا، شربت و کمپوت و حتی در غذای خوشمزهای مثل آلبالو پلو استفاده میشود. پس خوب است برای بهرهمندی از خواص آلبالو این میوه را در برنامه غذایی خود قرار دهید.آلبالو که به نام گیلاس ترش هم شناخته میشود، میوه یک درخت کوچکبومی اروپا است که اکنون در سراسر جهان رشد میکند. فصل برداشت آلبالو کوتاه است و به همین دلیل اغلب در قفسههای مغازهها به جای تازه، منجمدش در فصلهای دیگر یافت میشوند که تقریبا این نوع آلبالو هم خواص آلبالوی تازه را دارد.آلبالو منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است.آلبالو همچنین سرشار از آنتی اکسیدانها به ویژه آنتوسیانین است که رنگ قرمز روشن آن را به آن میبخشد. مطالعات نشان دادهاند که آلبالو به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی که دارد ممکن است اثرات ضد التهابی، ضد سرطانی و محافظ قلب داشته باشد. علاوه بر این، آلبالو کم کالری و سرشار از فیبر است که آن را به یک رژیم غذایی متعادل تبدیل میکند
کالری 100 گرم آلبالو 61 کالری است
خواص آلبالو
کاهش التهاب
حمایت از سلامت قلب
بهبود خواب
کاهش درد عضلات
بهبود سلامت مغز و جلوگیری از زوال شناختی
کاهش خطر سکته مغزی
حمایت از سلامت روده
بهبود بینایی
درمان سرماخوردگی
کنترل وزن
پیشگیری و درمان نقرس