صفحه اصلی دستور غذا کیک آلبالو

کیک آلبالو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,042 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,042 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک آلبالو

کیک‌ها ازجمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اما کیک‌های میوه‌ای همیشه طرفداران خاص خود را دارند و به دلیل داشتن میوه تازه در ترکیباتشان بسیار خوشمزه و خوشبو هستند. کیک آلبالو یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که با شروع فصل بهار و تابستان و رسیدن میوه آلبالو می‌توانید آن را درست کنید. کیک آلبالو را معمولا با آلبالوی خام درست می‌کنند. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک آلبالو

250 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی کیک آلبالو

1
فر را با دمای 170 درجه گرم کنید. مارگارین را آب کنید و بگذارید خنک شود. ساقه و دانه های آلبالو را جدا کرده و در آرد بغلتانید.
2
در یک کاسه ، آرد باقی مانده، آرد برنج، بکینگ پودر، وانیل و کمی نمک را مخلوط کنید.
3
شکر ، نارگیل رنده شده، تخم مرغ، مارگارین گرم و ماست را اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
4
روی قالب را با کاغذ مومی بپوشانید و خمیر را بریزید. آلبالوها را روی آن چیده و در فر قرار دهید. وقتی خنک شد آن را برش بزنید و سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک آلبالو کیک آلبالو