صفحه اصلی دستور غذا چیز کیک آلبالو

چیز کیک آلبالو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,208 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,208 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

طرز تهیه چیز کیک آلبالو

چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند. چیز کیک آلبالو یکی از انواع چیز کیک‌های میوه‌ای است که تهیه آن همزمان با رسیدن میوه آلبالو رونق می‌گیرد. این چیز کیک به دلیل داشتن میوه آلبالو تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم و خوشبوست و یک دسر مجلسی و زیبا برای پذیرایی محسوب می‌شود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه چیز کیک آلبالوی خوشمزه در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن همراه ما باشید.

مواد مورد نیاز برای چیز کیک آلبالو

160 گرم
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نصف لیوان
1 بسته
2 قاشف غذاخوری
یک مشت
10 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی چیز کیک آلبالو

1
آرد، بکینگ پودر، مارگارین، 5 قاشق غذاخوری شکر ، 1 عدد تخم مرغ و نمک را در یک کاسه بریزید و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند.
2
قالب فر به قطر 26 سانتی متر را چرب کنید. خمیر را روی یک سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و آن را به ضخامت نیم اینچ(1/27 سانتی متر) و کمی بزرگتر از قالب باز کنید. خمیر را در قالب پهن کنید.
3
اکنون زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کنید. پنیر لبنه، خامه ، شیر، وانیل، زرده تخم مرغ، نارگیل رنده شده و پودینگ ها را در یک کاسه بریزید. مواد را با همزن بزنید تا با هم مخلوط شوند.
4
سفیده ها را با 5 قاشق غذاخوری شکر زده و به مخلوط پنیر اضافه کنید.
5
سپس آلبالوهای بدون هسته را اضافه کنید. این خامه را روی خمیر بمالید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. وقتی خنک شد آن را در ظرف سرو قرار دهید. در صورت تمایل با پودر قند تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
چیز کیک آلبالو چیز کیک آلبالو