آش دندونی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,814 کالری
5 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,814 کالری
5 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه آش دندونی
آش دندونی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیه که قسمت عمدهاش از گندم، نخود، لوبیا و گوشت تهیه میشه. این غذا معمولاً در دهههای گذشته خیلی مرسوم بوده و به عنوان غذای مقوی و گرم مصرف میکردن. در تهیه آش دندونی، مواد کاملاً پخته و نرم میشن و معمولاً با پیاز، سبزیجات معطر و نعنای خشک تزیین میشه. این غذا در نقاط مختلف ایران با تفاوتهایی در مواد و طرز تهیه رایج است و به عنوان غذای خانگی و سنتی، نقش مهمی در فرهنگ غذایی کشور داره. در ادامه با آموزش طرز تهیه آش دندونی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای آش دندونی
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی آش دندونی
1
نخود و گندم را که از شب قبل خیس شده در قابلمه بریزید. به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آن را کاملا بپوشاند.
2
نمک را اضافه کنید و بپزید تا آب کاملا جذب شود. روی آن فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
آش دندونی
آش