تارت گوجه فرنگی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,768 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,768 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه تارت گوجه فرنگی
تارت گوجه فرنگی یک غذای خوشمزه و رنگارنگ است که ترکیبی از طعم شیرین و ترش گوجهفرنگی با خمیر ترد تارت را ارائه میدهد. این غذا معمولاً با پنیر، ریحان یا سایر سبزیجات معطر سرو میشود و میتواند به عنوان پیشغذا یا حتی یک وعده سبک اصلی استفاده شود. تارت گوجهفرنگی هم در نسخههای سرد و هم گرم محبوب است و برای مهمانیها یا دورهمیهای خانوادگی گزینهای عالی محسوب میشود. در ادامه با آموزش طرز تهیه تارت گوجه فرنگی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای تارت گوجه فرنگی
150 گرم
2 عدد
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق سوپ خوری
5 عدد
100 گرم
100 گرم
2 عدد
20 عدد
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی تارت گوجه فرنگی
1
مارگارین را به قطعات کوچک خرد کنید و با اضافه کردن تخم مرغ، آرد، نمک و شکر ورز دهید. اجازه دهید خمیر تارت که آماده کرده اید به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت کند.
2
خمیر را داخل قالب تارت چرب شده پهن کنید، طوری که لبههای آن را بپوشاند. با چاقو روی آن سوراخهایی ایجاد کنید تا هوا خارج شود. به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بپزید.
3
پاسترامی را روی تارت که از فر خارج کردهاید، قرار دهید.
4
فلفل سبزها را به قطعات کوچک خرد کنید. گوجه فرنگی های پوست کنده را خرد کنید. پنیر چدار رنده شده را روی فلفل ،گوجه فرنگی،زیتون و آویشن خشک اضافه کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
تارت گوجه فرنگی
تارت
گوجه فرنگی