دسر زردآلو با کنجد
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده5,070 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده5,070 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر زردآلو با کنجد
دسر زردآلو با کنجد یک ترکیب خوشمزه و جالب است! زردآلو طعم شیرین و ترش دارد که با طعم آجیلی و کمی تلخ کنجد به خوبی متعادل میشود. میتوانید زردآلوها را به صورت پوره یا تکههای کوچک درآورده و با کنجد تفت داده شده مخلوط کنید. این دسر هم به صورت گرم و هم سرد سرو میشود و میتواند یک انتخاب عالی برای یک میانوعده یا دسر سبک باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر زردآلو با کنجد با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دسر زردآلو با کنجد
1000 گرم
4 قاشق سوپ خوری
200 گرم
200 گرم
8 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 نصف (متوسط)
مراحل آماده سازی دسر زردآلو با کنجد
1
زردآلوهای خشک شده را کاملاً بشویید. آنها را در قابلمه بریزید، شکر، آب و لیمو را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. پس از جوش آمدن، آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
2
زردآلوهای خنک شده را باز کنید و آنها را با نصف گردو پر کنید. آنها را روی یک سینی کوچک بچینید. شربت غلیظ را( که زردآلوها را در آن جوشانده بودید) روی آنها بریزید.
3
دسر آماده شده را در بشقاب سرو قرار دهید. با پاشیدن دانههای کنجد روی آن سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر زردآلو با کنجد
دسر زردآلو
زردآلو
کنجد