سوپ بهار

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

476 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

476 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ بهار

سوپ یک پیش غذای مقوی است و با رسپی های متنوعی درست می شود در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ بهاری خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای سوپ بهار

5 قاشق سوپ خوری
7 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
6 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی سوپ بهار

1
برنج را بشویید و در قابلمه ای بریزید سپس آب را اضافه کنید تا به جوش بیاید.
2
ماست، آرد و نمک را در ظرفی با همزن بزنید. سس را با مقداری آب رقیق کنید.
3
بعد از اینکه برنج کاملا پخت، سس را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد.
4
کره را آب کرده و با نعنا مخلوط کنید.
5
قبل از سرو، نعنا داغ را به سوپ اضافه کنید. نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ بهار سوپ