صفحه اصلی دستور غذا ژله میوه ای

ژله میوه ای

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,525 کالری
10 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,525 کالری
10 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ژله میوه ای

ژله میوه ای یه دسر خوشمزه و سبکه. این دسر به خاطر ظاهر شفاف و رنگارنگش خیلی جذابه و میتونه یه گزینه عالی برای پذیرایی یا یه میان‌وعده سالم باشه. میتونید با میوه‌های مختلفی مثل توت فرنگی، موز، کیوی، پرتقال و … درستش کنید و از طعم خنک و شیرینش لذت ببرید. در ادامه با آموزش طرز تهیه ژله میوه ای با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای ژله میوه ای

1 عدد (متوسط)
1 عدد
1 عدد
1 کاسه(متوسط)
3 قاشق دسر (5 گرم)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی ژله میوه ای

1
آب، کنسانتره لیمو، شکر و نشاسته گندم را مخلوط کنید.
2
روی حرارت متوسط ​​​​بپزید و مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود.
3
میوه‌ها را پوست بگیرید، به صورت مکعبی خرد کنید و به خمیر اضافه کنید. خمیر را در یک کاسه مرطوب بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
4
برش دهید و با گردو سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ژله میوه ای ژله