ژله میوه ای
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,525 کالری
10 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,525 کالری
10 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ژله میوه ای
ژله میوه ای یه دسر خوشمزه و سبکه. این دسر به خاطر ظاهر شفاف و رنگارنگش خیلی جذابه و میتونه یه گزینه عالی برای پذیرایی یا یه میانوعده سالم باشه. میتونید با میوههای مختلفی مثل توت فرنگی، موز، کیوی، پرتقال و … درستش کنید و از طعم خنک و شیرینش لذت ببرید. در ادامه با آموزش طرز تهیه ژله میوه ای با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای ژله میوه ای
1 عدد (متوسط)
1 عدد
1 عدد
1 کاسه(متوسط)
3 قاشق دسر (5 گرم)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی ژله میوه ای
1
آب، کنسانتره لیمو، شکر و نشاسته گندم را مخلوط کنید.
2
روی حرارت متوسط بپزید و مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود.
3
میوهها را پوست بگیرید، به صورت مکعبی خرد کنید و به خمیر اضافه کنید. خمیر را در یک کاسه مرطوب بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
4
برش دهید و با گردو سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ژله میوه ای
ژله