صفحه اصلی دستور غذا کمپوت به و بادام

کمپوت به و بادام

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

294 کالری
5 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

294 کالری
5 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کمپوت به و بادام

کمپوت به و بادام یک ترکیب دلپذیر و خوش‌طعم است که هم از لحاظ مزه و هم از نظر خواص غذایی، بسیار مفید است. به دلیل عطر و طعم خاص به و همچنین بافت مغذی بادام، این کمپوت می‌تواند یک میان‌وعده سالم، دسر لذیذ یا حتی مکمل صبحانه باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه کمپوت به و بادام با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای کمپوت به و بادام

1 عدد (متوسط)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
3 عدد (متوسط)
10 عدد
10 عدد

مراحل آماده سازی کمپوت به و بادام

1
به‌ها را پوست بگیرید. آنها را به صورت مکعبی خرد کنید و در قابلمه بریزید. شکر و آب اضافه کنید. دانه‌های به و میخک را اضافه کنید و بجوشانید.
2
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید. انگورها را به قابلمه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
3
وقتی خنک شد، در کاسه‌ها بریزید، بادام‌ها را اضافه کنید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کمپوت به و بادام کمپوت به به بادام