کمپوت به و بادام
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده294 کالری
5 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده294 کالری
5 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کمپوت به و بادام
کمپوت به و بادام یک ترکیب دلپذیر و خوشطعم است که هم از لحاظ مزه و هم از نظر خواص غذایی، بسیار مفید است. به دلیل عطر و طعم خاص به و همچنین بافت مغذی بادام، این کمپوت میتواند یک میانوعده سالم، دسر لذیذ یا حتی مکمل صبحانه باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه کمپوت به و بادام با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای کمپوت به و بادام
1 عدد (متوسط)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
3 عدد (متوسط)
10 عدد
10 عدد
مراحل آماده سازی کمپوت به و بادام
1
بهها را پوست بگیرید. آنها را به صورت مکعبی خرد کنید و در قابلمه بریزید. شکر و آب اضافه کنید. دانههای به و میخک را اضافه کنید و بجوشانید.
2
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید. انگورها را به قابلمه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
3
وقتی خنک شد، در کاسهها بریزید، بادامها را اضافه کنید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کمپوت به و بادام
کمپوت به
به
بادام