مربای به
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,621 کالری
14 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,621 کالری
14 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه مربای به
مربای به یکی از مرباهای بسیار جذاب و خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار خوشرنگ و وسوسهکننده است. اگر میخواهید این مربا را با رنگی جذاب و شفاف درست کنید، توصیه میکنیم این آموزش را دنبال کنید
مواد مورد نیاز برای مربای به
مراحل آماده سازی مربای به
توضیحات
طرز تهیه مربای بِه یکی از آسانترین دستور پختهای تهیه مربا در خانه است. این مربا یکی از مرباهای محبوب و پرطرفدار میباشد که معمولا در فصل پاییز بسیار استفاده میشود. قبل از هر چیز بهتر است در تهیه این مربا از میوه بِه سالم استفاده کنید، میوه کپک زده یا له شده یا شل و پوسیده موجب خراب شدن و کپک زدن مربا میشود. میوه بِه حاوی قند، فیبر، پروتئین و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، کلسیم، انواع ویتامینهای آ،ث ،د و گروه ویتامینهای ب است. بِه خام ضد اسهال است و از خواص مربای به میتوان به رفع یبوست و نفخ شکم اشاره کرد. برای پخت مربای به و مواد مورد نیاز آن با ما همراه باشید.