مربای به

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,621 کالری
14 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,621 کالری
14 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مربای به

مربای به یکی از مرباهای بسیار جذاب و خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار خوشرنگ و وسوسه‌کننده است. اگر می‌خواهید این مربا را با رنگی جذاب و شفاف درست کنید، توصیه می‌کنیم این آموزش را دنبال کنید

مواد مورد نیاز برای مربای به

4 عدد (متوسط)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشف غذاخوری
3 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی مربای به

1
به ها را پوست کنده و برش می دهیم
2
دانه های به را نیز جدا کرده و کنار بگذارید.
3
سپس به ها را در ظرفی ریخته و شکر را اضافه کرده و چند ساعتی می گذاریم تا بماند.
4
بعد از اینکه شکرها شروع به آب شدن کردند داخل قابلمه ریخته و آب اضافه کنید.
5
در نهایت دانه های به را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد.
6
مربا را بجوشانید تا به غلظت دلخواه برسد.
7
وقتی می خواهید حرارت را خاموش کنید، آب لیمو و میخک را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر بجوشانید و سپس خارج کنید.
8
مربای شما آماده است.نوش جان

توضیحات

طرز تهیه مربای بِه یکی از آسان‌ترین دستور پخت‌های تهیه مربا در خانه است. این مربا یکی از مرباهای محبوب و پرطرفدار می‌باشد که معمولا در فصل پاییز بسیار استفاده می‌شود. قبل از هر چیز بهتر است در تهیه این مربا از میوه بِه سالم استفاده کنید، میوه کپک زده یا له شده یا شل و پوسیده موجب خراب شدن و کپک زدن مربا می‌شود. میوه بِه حاوی قند، فیبر، پروتئین و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، کلسیم، انواع ویتامین‌های آ،ث ،د و گروه ویتامینهای ب است. بِه خام ضد اسهال است و از خواص مربای به میتوان به رفع یبوست و نفخ شکم اشاره کرد. برای پخت مربای به و مواد مورد نیاز آن با ما همراه باشید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مربای به به