پنیر پارمسان
کالری پنیر پارمسان چقدر است؟
پنیر پارمسان نوعی پنیر محبوب است که از شیر گاو تهیه می شود و بافتی سفت و شکننده دارد. اغلب در غذاهای ایتالیایی استفاده می شود، و همچنین یک عنصر رایج در پیتزا است. از پنیر پارمسان در غذاهای دیگر مانند ماکارونی نیز استفاده می شود.
کالری پنیر پارمسان در 100 گرم 392 کالری میباشد.
فواید پنیر پارمسان چیست؟
پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت و کهنه است که از شیر گاو تهیه می شود. طعمی تند و تند و طعم کمی شور دارد. پارمسان معمولاً در سالاد، غذاهای پاستا و به عنوان چاشنی روی سبزیجات یا گوشت برشته استفاده می شود. پنیر فواید زیادی دارد، از جمله تامین سطوح بالای کلسیم، ویتامین A و ویتامین D. همچنین حاوی آنتی اکسیدان های مهمی مانند توکوفرول و اسید فرولیک است. این خواص پارمسان را به منبع عالی پروتئین و مواد مغذی غذایی تبدیل می کند.
چگونه از پنیر پارمسان در غذاهای خود استفاده کنم؟
پنیر پارمسان یک پنیر سفت است که در بسیاری از غذاهای ایتالیایی استفاده می شود. می توان از آن به عنوان چاشنی یا بخشی از خود غذا استفاده کرد. پنیر پارمسان را می توان در بسیاری از غذاهای مختلف مانند پاستا، پیتزا و سالاد استفاده کرد.
پنیر پارمسان
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری پنیر پارمسان چقدر است؟
پنیر پارمسان نوعی پنیر محبوب است که از شیر گاو تهیه می شود و بافتی سفت و شکننده دارد. اغلب در غذاهای ایتالیایی استفاده می شود، و همچنین یک عنصر رایج در پیتزا است. از پنیر پارمسان در غذاهای دیگر مانند ماکارونی نیز استفاده می شود.
کالری پنیر پارمسان در 100 گرم 392 کالری میباشد.
فواید پنیر پارمسان چیست؟
پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت و کهنه است که از شیر گاو تهیه می شود. طعمی تند و تند و طعم کمی شور دارد. پارمسان معمولاً در سالاد، غذاهای پاستا و به عنوان چاشنی روی سبزیجات یا گوشت برشته استفاده می شود. پنیر فواید زیادی دارد، از جمله تامین سطوح بالای کلسیم، ویتامین A و ویتامین D. همچنین حاوی آنتی اکسیدان های مهمی مانند توکوفرول و اسید فرولیک است. این خواص پارمسان را به منبع عالی پروتئین و مواد مغذی غذایی تبدیل می کند.
چگونه از پنیر پارمسان در غذاهای خود استفاده کنم؟
پنیر پارمسان یک پنیر سفت است که در بسیاری از غذاهای ایتالیایی استفاده می شود. می توان از آن به عنوان چاشنی یا بخشی از خود غذا استفاده کرد. پنیر پارمسان را می توان در بسیاری از غذاهای مختلف مانند پاستا، پیتزا و سالاد استفاده کرد.