صفحه اصلی مواد غذایی پودر سوخاری

پودر سوخاری

کالری پودر سوخاری چقدر است؟

غذاهای که میتونی با پودر سوخاری درست کنی

پودر سوخاری
پودر سوخاری
(260 gr)
450 کالری

کالری پودر سوخاری چقدر است؟

پودر سوخاری ترکیبی از چند ماده غذایی مفید که هر کدام خواص خود را دارا می باشد.در واقع ما پودر سوخاری را در تغذیه نرم مثل تخم مرغی و سیب زمینی آپز استفاده میکنیم.هدف از اضافه کردن آرد سوخاری به تغذیه نرم این است که رطوبت تغذیه را گرفته و خشک کنیم تا مشکلات گوارشی برای پرنده ها ایجاد نشود.مخصوصا زمانی که هویج رنده میکنیم چون مرطوب و آبکی می باشد بهترین کار استفاده از پودر سوخاری است.ترکیبات آرد سوخاری این است که از نان های حجیم مثل باگت تولید می کنند. در کارخانه این نان را حرارت می دهند؛ هنگامی که رطوبت آن گرفته شد، آن را پودر می کنند. آرد سوخاری ممکن است شامل مواد دیگری مانند ذرت، نشاسته، پودر پیاز و . نیز باشد؛ که همگی سبب طعم دهی عالی به غذای شما می شوند.استفاده از آرد سوخاری بسیار آسان است؛ پس از اینکه ماده غذایی دلخواهتان مانند مرغ، ماهی، قارچ و . را با تخم مرغ آغشته کردید، در آرد سوخاری و ادویه های دلخواه خود بغلتانید تا به خوبی پوشانده شود. بعد ماده غذایی خود را در روغن قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه سرخ کنید تا طعمی جدید و خاص را تجربه نمایید

کالری 100 گرم پودر سوخاری 395 کالری است

موادی که در تهیه آرد سوخاری استفاده می شود

گلوتن در خمیر سوخاری سه نقش اساسی را ایفا می‌کند

به خمیر حالت الاستیک و ارتجاعی می‌دهد، باعث نگهداری گازهای حاصل از تخمیر و حالت اسفنجی در فرآورده می‌شود و در ‌‌نهایت باعث بهبود حجم، بافت، سهولت مصرف و افزایش اثر آنزیم‌های گوارشی می‌شود

 شربت اینورت: این ماده موجب بهبود رنگ در پوسته سوخاری و نرمی بافت آن می‌شود

 عصاره مالت: این ماده در بهبود رنگ، طعم و مزه محصول موثر است

 مخمر نانوایی: در تولید سوخاری به دلیل بهبود حجم و حالت اسفنجی و تردی بافت از یک مرحله تخمیر استفاده می‌شود که هم زمان این عمل در بهبود طعم هم تاثیر دارد

 نمک طعام: این ماده در خمیر سوخاری از یک طرف به بهبود کیفیت شبکه گلوتن کمک می‌کند و حالت ارتجاعی آن را بهبود می‌بخشد، از طرف دیگر به عنوان تنظیم کننده و تعدیل کننده رشد مخمر و میکروارگانیسم‌های ناخواسته عمل می‌کند

 شیر خشک: اثرات مطلوبی بر روی بهبود بافت خمیر و در نتیجه حالت اسفنجی آن دارد، همچنین موجب بهبود رنگ و طعم می‌شود و ارزش غذایی فرآورده نهایی را افزایش می‌دهد

 روغن: از این ماده بیشتر برای تردی بافت و افزایش حجم سوخاری استفاده می‌شود. برای تولید سوخاری فرمول ثابت و یکنواختی وجود ندارد و با انتخاب مواد اولیه مناسب می‌توان فرآورده با کیفیت بالا بدست آورد

 ویژگی‌های نان سوخاری خوب

 نان سوخاری باید عاری از بو و طعم غیر عادی باشد. رنگ آن زرد مایل به قهوه‌ای روشن و عاری از سوختگی باشد. دارای بافت متخلخل و ترد و از هر نوع مواد خارجی نیز عاری باشد

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی پودر سوخاری ذرت نشاسته
پودر سوخاری
پودر سوخاری
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری پودر سوخاری چقدر است؟

پودر سوخاری ترکیبی از چند ماده غذایی مفید که هر کدام خواص خود را دارا می باشد.در واقع ما پودر سوخاری را در تغذیه نرم مثل تخم مرغی و سیب زمینی آپز استفاده میکنیم.هدف از اضافه کردن آرد سوخاری به تغذیه نرم این است که رطوبت تغذیه را گرفته و خشک کنیم تا مشکلات گوارشی برای پرنده ها ایجاد نشود.مخصوصا زمانی که هویج رنده میکنیم چون مرطوب و آبکی می باشد بهترین کار استفاده از پودر سوخاری است.ترکیبات آرد سوخاری این است که از نان های حجیم مثل باگت تولید می کنند. در کارخانه این نان را حرارت می دهند؛ هنگامی که رطوبت آن گرفته شد، آن را پودر می کنند. آرد سوخاری ممکن است شامل مواد دیگری مانند ذرت، نشاسته، پودر پیاز و . نیز باشد؛ که همگی سبب طعم دهی عالی به غذای شما می شوند.استفاده از آرد سوخاری بسیار آسان است؛ پس از اینکه ماده غذایی دلخواهتان مانند مرغ، ماهی، قارچ و . را با تخم مرغ آغشته کردید، در آرد سوخاری و ادویه های دلخواه خود بغلتانید تا به خوبی پوشانده شود. بعد ماده غذایی خود را در روغن قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه سرخ کنید تا طعمی جدید و خاص را تجربه نمایید

کالری 100 گرم پودر سوخاری 395 کالری است

موادی که در تهیه آرد سوخاری استفاده می شود

گلوتن در خمیر سوخاری سه نقش اساسی را ایفا می‌کند

به خمیر حالت الاستیک و ارتجاعی می‌دهد، باعث نگهداری گازهای حاصل از تخمیر و حالت اسفنجی در فرآورده می‌شود و در ‌‌نهایت باعث بهبود حجم، بافت، سهولت مصرف و افزایش اثر آنزیم‌های گوارشی می‌شود

 شربت اینورت: این ماده موجب بهبود رنگ در پوسته سوخاری و نرمی بافت آن می‌شود

 عصاره مالت: این ماده در بهبود رنگ، طعم و مزه محصول موثر است

 مخمر نانوایی: در تولید سوخاری به دلیل بهبود حجم و حالت اسفنجی و تردی بافت از یک مرحله تخمیر استفاده می‌شود که هم زمان این عمل در بهبود طعم هم تاثیر دارد

 نمک طعام: این ماده در خمیر سوخاری از یک طرف به بهبود کیفیت شبکه گلوتن کمک می‌کند و حالت ارتجاعی آن را بهبود می‌بخشد، از طرف دیگر به عنوان تنظیم کننده و تعدیل کننده رشد مخمر و میکروارگانیسم‌های ناخواسته عمل می‌کند

 شیر خشک: اثرات مطلوبی بر روی بهبود بافت خمیر و در نتیجه حالت اسفنجی آن دارد، همچنین موجب بهبود رنگ و طعم می‌شود و ارزش غذایی فرآورده نهایی را افزایش می‌دهد

 روغن: از این ماده بیشتر برای تردی بافت و افزایش حجم سوخاری استفاده می‌شود. برای تولید سوخاری فرمول ثابت و یکنواختی وجود ندارد و با انتخاب مواد اولیه مناسب می‌توان فرآورده با کیفیت بالا بدست آورد

 ویژگی‌های نان سوخاری خوب

 نان سوخاری باید عاری از بو و طعم غیر عادی باشد. رنگ آن زرد مایل به قهوه‌ای روشن و عاری از سوختگی باشد. دارای بافت متخلخل و ترد و از هر نوع مواد خارجی نیز عاری باشد

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی پودر سوخاری ذرت نشاسته