صفحه اصلی مواد غذایی گوشت بره

گوشت بره

کالری گوشت بره چقدر است؟

غذاهای که میتونی با گوشت بره درست کنی

گوشت بره
گوشت بره
(260 gr)
450 کالری

کالری گوشت بره چقدر است؟

گوشت بره از مواد غذایی محبوب و پرطرفدار است. خوردن گوشت بره یک عمل معمول در بسیاری از نقاط جهان است، اما این گوشت به‌عنوان یکی از گوشت‌های کمتر شناخته‌شده است و نکاتی در مورد این گوشت وجود دارد که باید درک کنید. هنگامی‌که این گوشت استفاده می‌شود، گوسفند دارای طعم ملایم است که از گوشت مرغ یا گوشت گاو بهتر است و عطروطعم خوشایند و دلپذیر این گوشت مخصوصاً هنگام کباب کردن یا پختن، در سراسر جهان موردعلاقه افراد مصرف‌کننده آن است.این گوشت از نظر علم تغذیه یک منبع بسیار غنی از مواد معدنی، از جمله آهن ، روی، کلسیم ، سلنیوم، پتاسیم ، مس و منیزیم و همچنین ویتامین‌های مختلف گروه ب است هم‌ترین مزایای ناشی از مصرف این گوشت شامل محافظت از بدن در برابر کم‌خونی، افزایش توده عضلانی، بهبود سلامت استخوان، بهبود سیستم ایمنی بدن و سلامت سیستم عصبی، جلوگیری از نقایص زایمان و غیره است

کالری 100 گرم گوشت بره 186.5 کالری است

خواص گوشت بره

پیشگیری از بروز سرطان

جلوگیری از کم‌خونی

کاهش وزن

پیشگیری از بروز نقایص هنگام تولد

سلامت پوست

تراکم استخوان

سیستم ایمنی

حاوی پروتئین

ریزمغذی‌

آهن

کالری ارزش غذایی مواد غذایی گوشت گوشت بره ویتامین ب پروتئین آهن لاغری کم خونی کلسیم روی پتاسیم منیزیم
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت بره
گوشت بره
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری گوشت بره چقدر است؟

گوشت بره از مواد غذایی محبوب و پرطرفدار است. خوردن گوشت بره یک عمل معمول در بسیاری از نقاط جهان است، اما این گوشت به‌عنوان یکی از گوشت‌های کمتر شناخته‌شده است و نکاتی در مورد این گوشت وجود دارد که باید درک کنید. هنگامی‌که این گوشت استفاده می‌شود، گوسفند دارای طعم ملایم است که از گوشت مرغ یا گوشت گاو بهتر است و عطروطعم خوشایند و دلپذیر این گوشت مخصوصاً هنگام کباب کردن یا پختن، در سراسر جهان موردعلاقه افراد مصرف‌کننده آن است.این گوشت از نظر علم تغذیه یک منبع بسیار غنی از مواد معدنی، از جمله آهن ، روی، کلسیم ، سلنیوم، پتاسیم ، مس و منیزیم و همچنین ویتامین‌های مختلف گروه ب است هم‌ترین مزایای ناشی از مصرف این گوشت شامل محافظت از بدن در برابر کم‌خونی، افزایش توده عضلانی، بهبود سلامت استخوان، بهبود سیستم ایمنی بدن و سلامت سیستم عصبی، جلوگیری از نقایص زایمان و غیره است

کالری 100 گرم گوشت بره 186.5 کالری است

خواص گوشت بره

پیشگیری از بروز سرطان

جلوگیری از کم‌خونی

کاهش وزن

پیشگیری از بروز نقایص هنگام تولد

سلامت پوست

تراکم استخوان

سیستم ایمنی

حاوی پروتئین

ریزمغذی‌

آهن

کالری ارزش غذایی مواد غذایی گوشت گوشت بره ویتامین ب پروتئین آهن لاغری کم خونی کلسیم روی پتاسیم منیزیم
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت هشت پا (اختاپوس)