گندم پلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

818 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

818 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه گندم پلو

دمی گندم یکی از انواع پلو ها می باشد که بسیار سالم و مغذی می باشد. گندم پلو از دیرباز مورد توجه قدیمی ها بوده و برای رشد نوجوانان و کودکان در حال رشد بسیار مناسب است، این غذا بسیار پر کالری بوده و از خواص گندم می توان به داشتن ویتامین ب به ویژه تیامین برای سیستم عصبی نیاسین بسیار مناسب بوده همچنین گندم سرشار از فیتواسترول ها است که برای پیشگیری از سرطان سینه بسیار مفید است، گندم پلو غذایی بسیار خوشمزه می باشد که می توانید در کنار بادمجان سرخ شده میل نمایید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه گندم پلو را آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای گندم پلو

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
200 گرم
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
یک و نیم لیوان آب خوری

مراحل آماده سازی گندم پلو

1
ابتدا هویج ها را پوست گرفته و رنده می کنیم و قارچ ها را ریز خرد می کنیم.
2
بعد از پوست کندن پیاز، آن را ریز خرد می کنیم.
3
سپس کره را داخل قابلمه می ریزیم
4
بعد از آب شدن کره، پیاز و هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود
5
سپس قارچ ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم
6
بعد از اینکه سبزیجات تفت خورد گندم سیاه شسته شده نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
7
در نهایت پس از اضافه کردن برگ بو و آب داغ، درب قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بپزید تا گندم آب خود را بگیرد.
8
سپس حرارت را خاموش می کنیم، یک دستمال زیر درب قابلمه گذاشته و روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دم بکشد.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
گندم پلو گندم