صفحه اصلی دستور غذا تارت کاراملی شکلاتی

تارت کاراملی شکلاتی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

5,247 کالری
4 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

5,247 کالری
4 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه تارت کاراملی شکلاتی

تارت کاراملی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب است.تارت شکلاتی یکی از جذاب‌ترین نوع تارت است که حتی به زبان آوردن نامش اشتهاآور است. طرز تهیه تارت شکلاتی به هیچ عنوان سخت نمی‌باشد و با کمی دقت و یک فر داغ در کوتاه‌ترین زمان می‌توانید بهترین تارت شکلاتی را بپزید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه تارت کاراملی شکلاتی را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای تارت کاراملی شکلاتی

100 گرم
1 عدد (متوسط)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
8 قاشق سوپ خوری

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
160 گرم
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی تارت کاراملی شکلاتی

1
ابتدا کره، زرده تخم مرغ و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.
2
آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید
3
2-3 تکه یخ اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد (وقتی آب کافی گرفتید، یخ ها را بردارید)
4
روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
5
سپس از یخچال خارج کنید و خمیر را در قالب تارت 4*12 یا 1*26 سانتی متری چرب شده پهن کنید.
6
بگذارید ۱۵ دقیقه در یخچال بماند
7
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه (حدود 30-35 دقیقه) بپزید. از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود
فیلینگ خامه
1
برای فیلینگ خامه، ابتدا شکر را در یک تابه بزرگ آب کنید، بجوشانید و مدام هم بزنید تا تغییر رنگ دهد.
2
خامه را در یک قابلمه دیگر گرم کنید (اجازه ندهید بجوشد)
3
شکلات را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
4
مخلوط شکلات را به شکر ذوب شده اضافه کنید و سریع مخلوط کنید.
5
به هم زدن ادامه دهید تا گلوله های شکر باقی نماند، از روی حرارت بردارید.
6
مخلوط را در تارت های سرد بریزید، در یخچال بگذارید.نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
تارت کاراملی شکلاتی تارت شکلات