خورشت بامیه و گوشت
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,578 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,578 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه خورشت بامیه و گوشت
خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود به سلیقه خود می توانیم آنرا با گوشت قرمز، گوشت مرغ و یا حتی به صورت وگان تهیه کنیم
مواد مورد نیاز برای خورشت بامیه و گوشت
400 گرم
1 کیلوگرم
1 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی خورشت بامیه و گوشت
1
گوشت را در قابلمه بریزید و مرتباً هم بزنید تا آب آن خارج و تبخیر شود.
2
روغن زیتون را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید
3
سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید
4
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن از بین برود.
5
بامیه (تازه یا منجمد) ، آب و نمک را اضافه کنید، درب آن را ببندید تا مواد کاملا پخته شوند. نوش جان
توضیحات
بامیه یا همان اکرا یک گیاه سبز خوردنی است که حاوی مواد مغذی بسیار زیادی می باشد.این گیاه خاص سرشار از منابع فیبر است و می تواند به تثبیت گوارش شما کمک کند. مطالعاتی نشان می دهند که فیبر بسیار بالای این گیاه، عوامل بیماری قلبی عروقی و احتمالا سرطان روده را کاهش می دهد.این سبزی دارای ماده لزجی است که کمک فوق العاده ای به دفع مواد زائد و سموم در سیستم گوارشی می کند.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
خورشت بامیه و گوشت
بامیه
گوشت