نان پیتا
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,131 کالری
10 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
7 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,131 کالری
10 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
7 دقیقه برای پختن
طرز تهیه نان پیتا
مصرف این نوع نان در مدیترانه، خاور میانه و شمال آفریقا بسیار رواج دارد. مواد آن را آرد گندم ، نمک، خمیر ترش، شکرو آب تشکیل میدهند. خمیر را پس از پهن کردن، مدت نسبتاً طولانی میگذارند تا ور بیاید، بعد خمیر را در داخل فر بسیار داغ قرار میدهند. داخل خمیر شروع به پف کردن میکند و به شکل پاکت در میآید.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نان خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای نان پیتا
2 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
دو و نیم لیوان آب خوری
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی نان پیتا
1
در یک کاسه ، مخمر، شکر و آب گرم را مخلوط کنید. بگذارید 10 دقیقه در جای گرم بماند تا مایه کف کند.
2
آرد و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید. آن را به مخلوط مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر پفی به دست آید.
3
خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید
4
خمیر را در کاسه ای که کمی روغن زده اید قرار دهید. روی کاسه را با حوله یا پلاستیک بپوشانید و بگذارید به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود در جای گرمی ور بیاید.
5
خمیر را چند بار ورز دهید، سپس به 20 توپ کوچک تقسیم کنید.
6
سینی فر را با کاغذ مومی بپوشانید.
7
نان ها را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در جای گرم بگذارید.
8
فر را با دمای 260 درجه سانتی گراد گرم کنید. ورقه های پخت را در قفسه های پایینی فر قرار دهید. 5 تا 7 دقیقه تا زمانی که پیتاها پف کنند بپزید. باید مراقب باشید زیرا می توانند به سرعت بسوزند.
9
پیتاها را میتوانید به صورت گرم از فر همراه با حمص, بابا گانوش و سالاد سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
نان پیتا
نان