صفحه اصلی دستور غذا کیک لیمویی توت فرنگی

کیک لیمویی توت فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,880 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,880 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک لیمویی توت فرنگی

کیک لیمویی توت فرنگی یکی از بهترین کیکهای تابستانه است. توت فرنگی میوه ای با طراوت، با دانه های مرطوب و خوشمزه که با آن می توان یک کیک خامه ای لیمویی با طعم توت فرنگی درست کرد.عطر و طعم لیمو در این کیک بسیار محسوس است و اگر شما بخواهید کمی از این بو کم کنید می توانید از وانیل نیز استفاده کنید.در اینجا با دستورالعمل پخت کیک توت فرنگی لیمویی آشنا خواهیم شد. مطمئن باشید آسان است. درست کنید و لذت ببرید

 

 

مواد مورد نیاز برای کیک لیمویی توت فرنگی

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
300 گرم
250 گرم
2 قاشق غذاخوری
2 کاسه(متوسط)

مراحل آماده سازی کیک لیمویی توت فرنگی

1
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا به حالت کرمی در بیاید.
2
خامه را اضافه کنید و هم بزنید، پوست لیمو و آب لیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید
3
بیکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
4
غلظت خمیر را بررسی کنید و به مقدار لازم آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت یکدستی برسد.
5
توت فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید، مخلوط را در قالب کیک 24 سانتی متری چرب شده بریزید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید .

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک لیمویی توت فرنگی کیک توت فرنگی کیک