راتاتویی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,011 کالری
2 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,011 کالری
2 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

طرز تهیه راتاتویی

راتاتوی (راتاتویی) یک غذای گیاهی و سنتی فرانسویه که ریشه اش هم به شهر نیس برمیگردد. این غذای گیاهی که از سبزیجات مختلف درست میشود خیلی خوشمزه و خوش قیافه است و مطمئن باشید حتی نظر کسایی که فقط غذاهای گوشتی رو دوست دارند هم به خودش جلب میکند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای راتاتویی

1 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
6 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی راتاتویی

1
ایتدا پیاز، سیر و فلفل را خرد کنید
2
بادمجان، کدو سبز و گوجه فرنگی را به صورت ورقه های بسیار نازک برش دهید.
3
سبزیجاتی را که آماده کردید در سینی فر بچینید، 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سبزیجات بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
4
روی ظرف را با یک تکه کاغذ روغنی بپوشانید
5
در فر 190 درجه به مدت تقریبی 45 تا 50 دقیقه بپزید.
6
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه ای گرم کنید و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
7
سس را روی سبزیجات بریزید، 15 دقیقه دیگر بپزید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
راتاتویی