صفحه اصلی دستور غذا شیشلیک مرغ

شیشلیک مرغ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,148 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,148 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای شیشلیک مرغ

1 عدد (متوسط)
2 عدد
2 قاشق سوپ خوری
125 گرم
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی شیشلیک مرغ

1
گوشت را به اندازه مکعب های بزرگ برش دهید.
2
پیاز و سیر را رنده کنید. تفاله و آب را در یک صافی بسیار ریز بریزید و آب آن را در ظرفی جداگانه فشار دهید. از آب پیاز و سیر در ماریناد استفاده کرده و تفاله آن را دور بریزید.
3
آب پیاز، ماست، روغن، رب گوجه فرنگی و ادویه جات را در ظرفی با هم مخلوط کنید. مرغ خرد شده را اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
4
وقتی آماده پختن مرغ هستید، تکه های آن را از ماریناد خارج کرده و روی سیخ های کوچک فلزی یا کباب بامبو ببندید.
5
کباب ها را نمک زده و روی گریل قرار دهید. می‌توانید با پاشیدن ادویه‌هایی مانند آویشن و فلفل قرمز روی کباب‌ها طعم تند را به آن اضافه کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
شیشلیک مرغ مرغ