شیشلیک مرغ
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,148 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,148 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای شیشلیک مرغ
2 عدد
                
            1 عدد (متوسط)
                
            2 عدد
                
            2 قاشق سوپ خوری
                
            125 گرم
                
            3 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            مراحل آماده سازی شیشلیک مرغ
1
 گوشت را به اندازه مکعب های بزرگ برش دهید.
            2
 پیاز و سیر را رنده کنید. تفاله و آب را در یک صافی بسیار ریز بریزید و آب آن را در ظرفی جداگانه فشار دهید. از آب پیاز و سیر در ماریناد استفاده کرده و تفاله آن را دور بریزید.
            3
 آب پیاز، ماست، روغن، رب گوجه فرنگی و ادویه جات را در ظرفی با هم مخلوط کنید. مرغ خرد شده را اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
            4
 وقتی آماده پختن مرغ هستید، تکه های آن را از ماریناد خارج کرده و روی سیخ های کوچک فلزی یا کباب بامبو ببندید.
            5
 کباب ها را نمک زده و روی گریل قرار دهید. میتوانید با پاشیدن ادویههایی مانند آویشن و فلفل قرمز روی کبابها طعم تند را به آن اضافه کنید.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          شیشلیک مرغ
                          مرغ