صفحه اصلی دستور غذا کوفته زیره

کوفته زیره

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,040 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,040 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای کوفته زیره

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
دو و نیم لیوان آب خوری
1 عدد (متوسط)
6 عدد (متوسط)
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
نوک چاقو
نوک چاقو
2 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی کوفته زیره

1
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2
بلغور ریز را روی سینی پخش کنید. آب داغ را به طور یکنواخت پخش کنید و روی سینی را بپوشانید. بگذارید نرم شود. وقتی بلغور نرم شد، رطوبت اضافی را بردارید و بخار پز کنید. و بگذارید خنک شود.
3
بلغور را به یک کاسه متوسط ​​منتقل کنید. گوشت گاو، پیاز خرد شده، سیر و همه ادویه ها را به کاسه اضافه کنید. به آرامی با هم ورز دهید تا کاملا ترکیب شوند. (بیش از حد مخلوط نکنید.)
4
با دست های مرطوب 8 کوفته از مخلوط درست کنید و سینی فر را با روغن آغشته کنید و کوفته ها را روی آن قرار دهید.
5
سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. و هر طرف را به مدت 20-25 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوفته زیره کوفته