شاک شوکا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

790 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

790 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه شاک شوکا

شاک شوکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار تونس است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شاک شوکا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای شاک شوکا

2 عدد (بزرگ)
1 قاشق چای خوری
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 عدد(کوچک)
4 عدد
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی شاک شوکا

1
دو انتهای بادمحان را ببرید و پوست آن را بکنید
2
بادمجان را به قطعات مستطیلی برش دهید. تکه های بادمجان را در یک صافی یا آبکش بریزید و خوب نمک بزنید و با دست بچرخانید تا همه طرف نمک شود. در حالی که سبزیجات دیگر را آماده می کنید، اجازه دهید بادمجان حدود 15 دقیقه استراحت کند. این تلخی را از بین می برد.
3
فلفل ها، پیاز قرمز و کدو سبز را خرد می کنیم.
4
در تابه یا قابلمه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید. در حالی که روغن در حال گرم شدن است، بادمجان را در آبکش با آب سرد بشویید و با دست بچرخانید تا نمک آن گرفته شود. آب اضافی را قبل از سرخ کردن با دستمال کاغذی بگیرید.
5
بادمجان ها را سرخ کنید . همین کار را با کدو سبز انجام دهید. سبزیجات سرخ شده را آبکش کنید و روی یک حوله کاغذی ضخیم آبکش کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا مطمئن شوید که تا آنجا که ممکن است روغن خارج شود.
6
در همین حین 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و پیاز و سیر و فلفل را تفت دهید تا نرم شوند.
7
گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید. درب را ببندید و حرارت را کم کنید. سس را بجوشانید تا گوجه فرنگی نرم شود.
8
درب را بردارید، خوب هم بزنید و سس را بجوشانید تا مقدار زیادی مایع آن کم شود.
9
بادمجان، کدو سبز و سس گوجه فرنگی را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید. شاک شوکا را در ظرف سرو قرار دهید و چند ساعت در یخچال بگذارید. درست قبل از سرو، مقدار زیادی ماست مو سیر بریزید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
شاک شوکا خوراک بادمجان