صفحه اصلی دستور غذا بورانی خرفه با ماست

بورانی خرفه با ماست

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,079 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,079 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورانی خرفه با ماست

بورانی خرفه و ماست یکی از انواع بورانی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده و در عین حال مقوی است. بورانی در واقع ترکیب انواع سبزیجات می باشد که با ماست ترکیب می شود و برای انواع مهمانی ها استفاده می شود و طعم و مزه بسیار خوبی در کنار دیگر غذاها دارد. بورانی برای گیاه خوارن یک ترکیب فوق العاده و مقوی می باشد برای این پیش غذای لذیذ از سیر و نعنا و غنچه گل محمدی برای تزئین استفاده می شود. اما در تهیه انواع بورانی ها باید از ماست چکیده استفاده کنید ماست آبکی و شل اصلا مناسب تهیه بورانی نمی باشند اما شاید برای شما جالب باشد که خرفه چیست یکی از مهم ترین گیاهان دارویی در جهان می باشد که سرشار از امگا۳ می باشد گیاه خرفه یک گیاه علفی می باشد که بیشتر در نواحی مدیترانه رشد می کند و برای بهبود سلامت قلب بسیار مفید است همچنین گیاه خرفه برای کاهش وزن نیز مناسب است شما می توانید بورانی خرفه را برای مهمانی و مجالس خود نیز تهیه کنید و از خواص بسیار خوب آن بهرمند شوید.

مواد مورد نیاز برای بورانی خرفه با ماست

1 دسته
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد
1 قاشق سوپ خوری
نوک چاقو
نوک چاقو

مراحل آماده سازی بورانی خرفه با ماست

1
ابتدا ریشه ها را از خرفه جدا کنید. دو بار بشویید و آبکش کنید تا مطمئن شوید که خاک یا ماسه روی برگ ها باقی نمانده است.
2
برگها را از ساقه آنها جدا کنید. در صورت تمایل می توانید ساقه ها را ذخیره کنید تا در دستور العمل های دیگر استفاده کنید. برای از بین بردن رطوبت اضافی، برگ ها را خشک کنید
3
در ظرفی جداگانه بقیه مواد را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. مقدار نمک و فلفل را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.
4
برگ های خرفه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
5
بلافاصله سرو کنید یا روی آن را بپوشانید و چند ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید. وقتی سالاد برای مدتی استراحت کند طعم آن بهتر می شود. قبل از سرو دوباره به آرامی مخلوط کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورانی خرفه با ماست ماست خرفه بورانی